Onafhankelijke cliëntondersteuning (OCO). Annette denkt mee in de regie voor mantelzorg
Bij onafhankelijke cliëntondersteuning vormen eigen regie en zelfredzaamheid de basis

Onafhankelijke cliëntondersteuning (OCO)

Voor onafhankelijke clientondersteuning (OCO) kun je mij inzetten als er behoefte is aan iemand die meedenkt bij de organisatie van zorg of ondersteuning. Er is overlap met de mantelzorgmakelaar maar het zwaartepunt van mijn werk als onafhankelijk clientondersteuner ligt op zorg en ondersteuning voor de zorgvrager. Samen onderzoeken we de hulpvraag en wat er nodig is om de grip op het leven te versterken.

Eigen regie en zelfredzaamheid vormen een belangrijke leidraad in het ondersteunen van de client. Naar vermogen meedoen in de samenleving is een belangrijke schakel die de eigen regie en zelfredzaamheid verhoogt. We bepalen welke zorg passend is en welke keuzes er te maken zijn. Eventueel kan ik meegaan naar gesprekken bij instanties.

Mijn inzicht in het zorgaanbod in de regio en alle ins en outs binnen het zorglandschap maken dat ik snel tot de kern kom en een waardevolle aanvulling lever. Ik luister goed naar de wensen, denk in mogelijkheden en oplossingen en regel graag het beste voor iedereen. Dat doe ik met een ruim hart.

Een onafhankelijke cliëntondersteuner staat garant voor een onafhankelijke positie en brengt geen kosten met zich mee.

Annette Brueren is de mantelzorgmakelaar en levert onafhankelijke cliëntondersteuning

Mantelzorgconsultant, casemanager hersenletsel en mantelzorgcoach

KvK nummer: 70628882
AGB Code: 48485939
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring