De mantelzorgmakelaar brengt balans in werk&mantelzorg

Mantelzorgmakelaar ondersteuning?

Als mantelzorgmakelaar ben ik er om jou te ontlasten en te behoeden voor teveel stress zodat je jouw mantelzorgtaken goed en ontspannen kunt blijven doen.

Mantelzorgmakelaar zijn betekent dat ik mij inzet voor het ontzorgen van jou, de mantelzorger. Met mijn kennis van zaken ken ik de weg in het complexe zorgstelsel welke wij in Nederland hebben. Kennis die de gemiddelde mantelzorger ontbreekt.

Vanuit mijn hart en met gedegen kennis bied ik praktische begeleiding en ondersteuning. Zodat je als mantelzorger duurzaam inzetbaar blijft. Duurzaam inzetbaar betekent; gezond en in vorm. In staat de zorgtaken die op je af komen vol te houden. Zonder ziek te worden of om te vallen. Mij inschakelen helpt jou in het doolhof van regels en wetten en maakt dat je je gesteund, gezien en gehoord voelt.

Er is veel hulp en ondersteuning mogelijk in jouw werk als mantelzorger, die help ik jou te vinden. Het is onderzocht en bekend dat mantelzorg veel van je vraagt als persoon. Daar hoef je niet omheen te draaien. Mantelzorgers hebben meer of eerder last van mentale klachten. Hulp is dan essentieel. Ik maak mij hard om voor deze groep een steunpilaar te zijn, vanuit mijn hart.

Annette Brueren is de mantelzorgmakelaar

Mantelzorgconsultant, casemanager hersenletsel en mantelzorgcoach

KvK nummer: 70628882
AGB Code: 48485939
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring