voor de mantelzorger

Als je voor iemand zorgt kan de zorg opeens intenser worden. Moeilijker om vol te houden. Of de situatie verandert en er is meer te regelen en organiseren. Dan groeien de zorgtaken terwijl je niet meer tijd hebt of krijgt. Dat is het moment om hulp te vragen voor je zelf. Want wie zorgt er voor jou als jij de zorg hebt voor een ander?

Met een mantelzorgmakelaar naast je kijken we samen hoe de zorg te regelen is. Zorg en ondersteuning voor jou en de hulpvrager. Veel regeltaken zijn eenvoudig uit handen te geven. Mijn ervaring en kennis in het zorglandschap van nu helpt jou daar waar jij het even niet weet en zo zorgen we samen dat wat er nodig is geregeld wordt. Zodat jij kunt blijven doen wat je doet; mantelzorg geven, omdat dat zo waardevol en belangrijk is.

Voor werkgevers

Werken en mantelzorg is aan de orde van de dag. Die combinatie is voor velen een behoorlijke uitdaging. Overbelasting ligt dan al gauw op de loer. Met uitzicht op een burn-out, uitval of langdurig, ziekteverzuim. Het ziekteverzuim omlaag is een belangrijke wens in veel bedrijven en organisaties.

Goed werkgeverschap betekent; neem werk en mantelzorg serieus. Mantelzorg bespreekbaar maken op de werkvloer is één van de dingen die bijdraagt aan minder ziekteverzuim en duurzame inzetbaarheid. Dat geeft inzicht en rust voor werknemers. Want vroeg of laat krijgt (bijna) iedereen te maken met mantelzorg.

Ouderen langer thuis laten wonen is iets waar we allemaal onze schouders onder moeten zetten. Ook de werkgever. Als mantelzorgmakelaar geef ik lezingen binnen organisaties. Zodat werk en mantelzorg in een open sfeer bespreekbaar wordt en zorg en ondersteuning op tijd bij de mantelzorger komt.

Voor zorgprofessionals

Ben jij zorgprofessional of zorgverlener?
Naast de zorgvrager heb je juist ook te maken met de mantelzorger(s). Zij zijn een belangrijk schakel in de informatie omtrent patiënten en/of cliënten. Mantelzorgers leveren onmisbare ondersteuning met hun bijdrage. Ze zijn belangrijk, dat weet jij als geen ander.

Dat deze teveel op zijn schouders draagt of te veel hooi op de vork neemt zie jij vaak al voordat de mantelzorger het zelf ziet of het wil toegeven. Weet jij in die gevallen de ondersteuning van een mantelzorgmakelaar te vinden?

Breng hem of haar alsjeblieft met mij in contact. Hen ondersteunen geeft een heleboel rust en ontspanning. En zo zorgen we met elkaar voor toegankelijke mantelzorg die niet boven de schouders van een ieder uitgroeit. Zodat we het samen goed mogelijk maken om langer thuis te blijven wonen en mantelzorg serieus te nemen in andermans leven.

Mantelzorgconsultant, casemanager hersenletsel en mantelzorgcoach

KvK nummer: 70628882
AGB Code: 48485939
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring